Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demir: Türkiye, milletiyle dimdik ayaktadır

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle yaptığı yazılı açıklamada güçlü Türkiye’nin, Cumhuriyet bünyesinde milletiyle birlikte dimdik ayakta olduğunu söyledi. Demir, Türkiye’nin Dünya'da imrenilen,...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Demir: Türkiye, milletiyle dimdik ayaktadır
AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle yaptığı yazılı açıklamada güçlü Türkiye’nin, Cumhuriyet bünyesinde milletiyle birlikte dimdik ayakta olduğunu söyledi. Demir, Türkiye’nin Dünya'da imrenilen, kıskanılan ülkeler arasındaki yerini koruduğunu da kaydetti.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kadın, erkek, genç, yaşlı demeden tüm halkımızın kahramanlıkları, fedakarlıkları sonucu 29 Ekim 1923 yılında kurulan Cumhuriyet’in Türk halkı için büyük bir destan ve onur kaynağı olduğunu ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, “90 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin tüm olumsuz şartlara rağmen Türk milletinin azmi, bağımsızlık kararı, birlik ve beraberliği sayesinde kurulduğu, bizlere emanet olduğu hiç bir zaman unutulmamalıdır. Türk milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.” dedi.

Birlik ve beraberlik devam ettiği müddetçe, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, milletini bölmek ve parçalamak isteyen hainlerin oyunlarının her zaman boşa çıkacağını dile getiren Demir, “ Güçlü Türkiye, Cumhuriyet bünyesinde milletiyle dimdik ayaktadır. Dünya'da imrenilen, kıskanılan ülkeler arasında yerimizi korumaktayız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kolay kurulmadı. Hiç kimse birlik ve beraberliğinizi bozamayacak, ülkemizin güçlenmesini engelleyemeyecektir. Hepimizin şehitlerimize, bu ülke için büyük fedakarlıklarda bulunmuş kahramanlarımıza büyük borçları vardır. Devraldığımız ve şu an taşıdığımız emaneti en iyi şekilde koruyarak, yarınlara daha güçlü bir şekilde vermemiz gerekmektedir. Türkiye üzerinde tarih boyunca çeşitli oyunlar oynanmış ve her seferinde bu oyunlar bozulmuştur. Halkımız sağduyusunu hiç bir zaman kaybetmemiş, vatanı için gerekeni yapmıştır.” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet’in herkesin ortak paydası olduğunun altını çizen eski Bakan Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Bu paydanın özünün ne olduğunu, ne anlama geldiğini nasıl korunması gerektiğini her bir Türk vatandaşı en iyi şekilde bilmektedir. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, tüm şehit ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.”


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.