Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dağ-Der, üniversiteden siyaset okulu istedi

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık ve Osmangazi’ye bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma Derneği'nin (Dağ-Der) başkan ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette,...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dağ-Der, üniversiteden siyaset okulu istedi
Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık ve Osmangazi’ye bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma Derneği'nin (Dağ-Der) başkan ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette, Dağ-Der Başkanı Mustafa Bay ve beraberindekiler Rektör Prof. Dr. Dilek’e dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Dağ-Der Başkanı Mustafa Bay, derneğin 2013-2016 stratejik planı çerçevesinde Uludağ Üniversitesi’yle Dağ-Der Siyaset Okulu açmak istediklerini belirtti. Uludağ Üniversitesi’nin, dağ ilçelerinde meslek yüksekokulu açmasından memnun olduklarını ifade eden Başkan Bay, "Yörük-Türkmen kültürüyle ilgili ulusal ve uluslararası projelerde üniversite ile işbirliği yapmak istiyoruz." dedi.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek de üniversite olarak toplumun içinde yer aldıklarını belirterek, başta Siyaset Okulu olmak üzere Dağ-Der’le de ortak çalışmalara imza atmak istediklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.