Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 90. yılı Giresun’da törenlerle kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 90. yılı Giresun’da düzenlenen törenle kutlandı. Atatürk Stadyumunda gerçekleşen törende Vali Hasan Karahan, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru ve Belediye Başkanı Kerim Aksu...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 90. yılı Giresun’da törenlerle kutlandı
Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 90. yılı Giresun’da düzenlenen törenle kutlandı. Atatürk Stadyumunda gerçekleşen törende Vali Hasan Karahan, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru ve Belediye Başkanı Kerim Aksu ile birlikte tören aracıyla törene katılanların ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Giresun Valisi Hasan Karahan, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından, Cumhuriyet koşusu yapıldı ve halk oyunları oynandı. Öğrencilerin spor gösterilerinin ardından çeşitli yarışmalarda dereceye girenlerden birincilerin ödülü Vali Hasan Karahan, ikincilerin ödülü Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, üçüncülerin ödülü ise Belediye Başkanı Kerim Aksu tarafından verildi. Program tören geçişiyle sona erdi.

Törene, Vali Hasan Karahan, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Abidin Bozkan, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Şahin, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Atar ve yardımcıları, Vali Yardımcıları Bekir Ergök, Yüksel Çelik, Barış Demirtaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara ile askeri yetkililer, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, AK Parti İl Başkanı Hasan Aydın, CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim, bazı siyasi parti yetkilileri, daire amirleri, okul müdürleri, sivil toplum temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.