Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Kupası'na Adana'dan 48 sporcu katılıyor

Atıcılık Federasyonu Adana Temsilcisi Ali Kocabey, 26-29 Ekim tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilecek ‘Cumhuriyet Kupası'na 48 sporcu ile katılacaklarını söyledi.Kocabey, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Kupası'na Adana'dan 48 sporcu katılıyor
Atıcılık Federasyonu Adana Temsilcisi Ali Kocabey, 26-29 Ekim tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilecek ‘Cumhuriyet Kupası'na 48 sporcu ile katılacaklarını söyledi.

Kocabey, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin desteğiyle Sarıçam ilçesinde bulunan Yücel Kılıçyaldır Atış Poligonu’nun daha çağdaş hale getirildiğini, sporcu sayısının arttığını, malzeme konusunda sorunlarının büyük bölümünün giderildiğini kaydetti.

Mersin’in Erdemli ilçesinde Akdeniz Oyunları’nda kullanılan son teknoloji ile donatılmış poligonda yapılacak müsabakalara Adana karmasının trapta 35, skeette 13 olmak üzere toplamda 48 sporcu ile gideceklerini ifade eden Kocabey, “Türkiye’nin ünlü sporcularının katılacağı yarışmalar, aynı zamanda milli takım seçmeleri niteliği taşıyor. Adana karması olarak iyi bir hazırlık yaptık. Birçok sporcumuzun trap ve skeette madalya alacağına inanıyorum.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.