Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet ile Üçpınar ortaokulları kitap kardeşi oldu

Samsun’un Bafra ilçesinde Cumhuriyet Ortaokulu'nun öğrenci ve velileri, Üçpınar Ortaokulu'na ‘Kitap Kardeşliği’ kapsamında kütüphane kazandırdı.Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, açılışta yaptığı konuşmada, "Kütüphane oluşturma...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2014 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2014 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet ile Üçpınar ortaokulları kitap kardeşi oldu
Samsun’un Bafra ilçesinde Cumhuriyet Ortaokulu'nun öğrenci ve velileri, Üçpınar Ortaokulu'na ‘Kitap Kardeşliği’ kapsamında kütüphane kazandırdı.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, açılışta yaptığı konuşmada, "Kütüphane oluşturma çalışmalarında bugün Cumhuriyet Ortaokulumuz ve Üçpınar İlk-Ortaokulumuzun kardeş kütüphane oluşturma gayetini takdirle anıyorum. Özellikle okul öğretmenlerimize, öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Ortaokulumuzun bu çalışmasını, Üçpınar Ortaokulumuza hayırlı olmasını diliyorum. Her kütüphanemizin ortalama bin 500, 2 bin, 2 bin 500 arasında kitabı oluyor. Yaz aylarında çocuklarımızın tatillerini değerlendirip böyle yardımcı kaynak kitaplar, hikâyeler, romanlar, denemeler, gençlik tarzdaki kitaplar okumalarında fayda var.” diye konuştu.

Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Bahri Dilci de öğrenci ve velilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla, kitap toplama kampanyası düzenleyerek, Bafra Üçpınar Ortaokulu'na kütüphane kurduklarını belirtti. Ardından Kaymakam Katırcı öğrencilere hediye kitap ve kırtasiye dağıtımı yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.