Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında bir öğrenci bayıldı

Cumhuriyetin ilanının 90. yılı kutlamaları çerçevesinde Trabzon'un Of' ilçesinde de kutlandı. Of Kaymakamı Eren Arslan'ın ev sahipliği yaptığı törene protokolün yanı sıra daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri katıldı....

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında bir öğrenci bayıldı
Cumhuriyetin ilanının 90. yılı kutlamaları çerçevesinde Trabzon'un Of' ilçesinde de kutlandı. Of Kaymakamı Eren Arslan'ın ev sahipliği yaptığı törene protokolün yanı sıra daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri katıldı. Kaymakamlıkta yapılan törenin ardından Of ilçe stadına gelen protokol vatandaşlarla bayramlaştı.

Çeşitli şiirlerin okunması ve konuşmaların ardından geçit töreni yapıldı. Tören için stadyumda bulunan bir öğrenci baygınlık geçirdi. 28 Şubat Ortaokulu öğrencisi olduğu öğrenilen 7.sınıf öğrencisi İbrahim Kaçan'a ilk müdahale tören alanında bulunansağlık ekiplerince yapıldıktan sonra Of Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Öğrencinin sağlık durumun iyi olduğu bildildi. Programa Cumhuriyet Bayramının 90. yılı kutlamalrı münasebeti ile düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam edildi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından tören sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.