Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Bayramı Arhavi'de coşkuyla kutlandı

Artvin'in Arhavi ilçesinde Cumhuriyet’in 90. yılı coşkulu bir şekilde kutlandı. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim tarihinde Arhavi ilçe merkezindeki Atatürk Anıtı’na protokol üyelerinin çelenk sunma töreni ve saygı duruşu ile başladı....

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Bayramı Arhavi'de coşkuyla kutlandı
Artvin'in Arhavi ilçesinde Cumhuriyet’in 90. yılı coşkulu bir şekilde kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim tarihinde Arhavi ilçe merkezindeki Atatürk Anıtı’na protokol üyelerinin çelenk sunma töreni ve saygı duruşu ile başladı. Program bugün Arhavi Gösteri Merkezi (AGM)’de yapılan ve ilçe protokol mensupları, tüm ilçe okul müdürleri, öğretmenleri, öğrencileri ve ilçe halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen törenle devam edildi.

Arhavi Hüseyin Gürkan Lisesi Bando Ekibi eşliğinde alana giriş yaptı. İlçe Kaymakamı Muhammet Önder’in günün anlam ve önemine uygun konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Kültürel faaliyetlerde ve sportif müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Öğrenciler ödüllerini Kaymakam Muhammet Önder, Garnizon Komutanı Nihat Çağlar ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun ellerinden aldı.

Atatürk Orta Okulu öğrencilerinden oluşan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Folklor Ekibi’nin gösteri ile devam eden tören, resmi geçit töreni ile son buldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında bu akşam saat:18.00’de Fener Alayı düzenlenecek, yürüyüş Atatürk Anıtı önünden başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.