Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Bayramı Aksaray’da coşkuyla kutlandı

Türkiye Cumhuriyetinin 90. kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.Sabah saat 09.30'da valilik makamında düzenlenen programda Aksaray Valisi Selami Altınok, Alay Komutanı Albay Mehmet Aytekin...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Bayramı Aksaray’da coşkuyla kutlandı
Türkiye Cumhuriyetinin 90. kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Sabah saat 09.30'da valilik makamında düzenlenen programda Aksaray Valisi Selami Altınok, Alay Komutanı Albay Mehmet Aytekin ve Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, tebrikleri kabul etti. Programa, adliye, garnizon komutanlığı, emniyet müdürlüğü yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kent meydanında düzenlenen programa vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Töreni 7’den 70’e çok sayıda vatandaş izledi. Vali Selami Altınok, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Aytekin ve Belediye Başkanı Nevzat Palta halkın ve katılımcıların bayramlarını kutladı. Halk oyunu gösterileri ve şiirlerin ardından Cumhuriyet Bayramı ile ilgili düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Kutlamalar geçit töreni ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.