Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova’da sözleşmeli personel kadroya geçti

Adana’nın merkez ilçesi Çukurova Belediyesi’nde çalışan 62 sözleşmeli personel memur kadrosuna alındı. Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan sözleşmeli çalışanların kadroya geçmesi ile bir toplantı yaptı. Belediye meclis salonunda gerçekleşen...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çukurova’da sözleşmeli personel kadroya geçti
Adana’nın merkez ilçesi Çukurova Belediyesi’nde çalışan 62 sözleşmeli personel memur kadrosuna alındı.

Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan sözleşmeli çalışanların kadroya geçmesi ile bir toplantı yaptı. Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Arıkan, “Gerek işçimiz, gerek memurumuz ve gerekse taşeron firma üzerinden çalışan personelimiz bizler için kıymetlidir. Bilindiği gibi sözleşmeli memurlar ile ilgili uzun süreden bu yana beklenilen müjdeli haber geçtiğimiz günlerde gelmiş ve sözleşmeli memurların kadroya geçmesi yasalaşmıştı. Biz de kadın erkek dengesini koruyarak Çukurova’nın geleceğini oluşturduk.” dedi. Kadroya geçen memurların sorumluluk vazifesi ile çalıştığını belirten Başkan Yıldıray Arıkan, "Bundan sonraki süreçte de her memurumuz gibi yeni kadro alan arkadaşlarımız vatandaşımızın hizmetlerini en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum. Çukurova’nın daha iyi konuma gelmesi adına hedeflerimizde ilerlememizde personelimizin katkısı önemli olacaktır.” diye konuştu.

Başkan Yıldıray Arıkan konuşmasının sonunda hem kadroya geçen personele hem de Çukurova’ya hayırlı olması dileğinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.