Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova Üniversitesi Merkezi Kafeteryası yenilendi

Çukurova Üniversitesi eğitim öğretimin sağlıklı ilerlemesinin yanı sıra fiziki şartların daha elverişli olması için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Rektörlük, Merkezi Kafeteryayı baştan aşağı onartarak yeni çehresiyle hizmete...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çukurova Üniversitesi Merkezi Kafeteryası yenilendi
Çukurova Üniversitesi eğitim öğretimin sağlıklı ilerlemesinin yanı sıra fiziki şartların daha elverişli olması için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Rektörlük, Merkezi Kafeteryayı baştan aşağı onartarak yeni çehresiyle hizmete sundu.

Çukurova Üniversitesi’nin bilimsel başarıların temelinde, yaşanılan mekânların çalışanlarına ve öğrencilerine sunduğu kolaylaştırıcı imkânlar önemli rol oynuyor. Öğrencilerin, akademisyenlerin ve idari personelin yararlandığı Merkezi Kafeterya, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ın talimatıyla baştan aşağı yenilenerek tekrar hizmete sunuldu.

Fiziksel alanları her bakımdan günümüz koşullarına uygun hale getirmek isteyen Çukurova Üniversitesi Yönetimi, 40 yıl önce yapılan ve tarihinde ilk kez baştan aşağı restore edilen Merkezi Kafeterya’yı öğrencilerin, akademisyenlerin ve idari personelin daha elverişli kullanmasına imkân tanıyacak hale getirdi.

Tarihinde ilk kez geniş kapsamlı onarıma giren Merkezi Kafeterya, yapılan etüt çalışmalarla öncelikler belirlenerek baştan aşağı değişimi sağlandı. Çatı kaplamalarından, ısıtma soğutma sistemlerine varıncaya kadar birçok fiziki alanlarının yeniden restore edilerek günümüz koşullarına uygun hale getirilen Merkezi Kafeterya’nın yemeklerin hazırlandığı, malzemelerin saklandığı depolara varıncaya kadar tüm sistem ve ekipmanları yenilendi.

Yer kaplamalarından engelli asansör yapımına kadar teknolojik ve özel malzemelerle yenilenen Merkezi Kafeterya modern yapısı ve teknik donanımları ile hizmete girdi. Engelli öğrenci, akademisyen ve idari personel için düzenlemelerin de yapıldığı Çukurova Üniversitesi Merkezi Kafeteryası yenilenen yüzüyle kullanıcılarından tam not aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.