Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇUKOBİRLİK Araban Şubesi, pamuk alımına başladı

Çukurova Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ÇUKOBİRLİK) Araban Şubesi'nde 1 kilogram 42 randıman kütlü pamuğun, 1 lira 60 kuruştan alımına başlanıldı. Gaziantep Araban ÇUKOBİRLİK Şube Başkanı Hasan Altun yaptığı açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2014 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2014 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÇUKOBİRLİK Araban Şubesi, pamuk alımına başladı
Çukurova Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ÇUKOBİRLİK) Araban Şubesi'nde 1 kilogram 42 randıman kütlü pamuğun, 1 lira 60 kuruştan alımına başlanıldı.

Gaziantep Araban ÇUKOBİRLİK Şube Başkanı Hasan Altun yaptığı açıklamada, bu yıl belirlenen fiyatlara göre, 1 kilogram 42 randıman kütlü pamuğu 1 lira 60 kuruştan almaya başladıklarının bilgisini verdi. Altun, Araban Ovası’nda bu yıl pamuk hasadı döneminde hedeflerinin bin tonun üzerinde pamuk almak olduğunu söyledi. Araban ilçe merkezindeki ÇUKOBİRLİK’e ait depolarında ilk kütlü pamuk alımlarına başladıklarını belirten Altun, "Pamuğunu değerlendirmeyip ücretsiz olarak depolarımızda yararlanmak için emanete bırakan ortak üreticilerimize de depolarımızdaki emanet pamukları için ton başına 400 lira avans veriyoruz. ÇUKOBİRLİK’e ortak olan üreticilerimizi 2014 yılı pamuk hasadı döneminde tüccara ezdirmeyeceğiz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.