Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklarına sarılabilmek için kol nakli yapılmasını istiyor

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, 5 yıl önce yüksek gerilim akımına kapılarak iki kolu ve iki bacağını kaybeden 5 çocuk babası Hüseyin Yıldırım'ı evinde ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Vali Cengiz'den kol nakli yapılması...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuklarına sarılabilmek için kol nakli yapılmasını istiyor
Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, 5 yıl önce yüksek gerilim akımına kapılarak iki kolu ve iki bacağını kaybeden 5 çocuk babası Hüseyin Yıldırım'ı evinde ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Vali Cengiz'den kol nakli yapılması için yardım isteyen Hüseyin Yıldırım, "Bir bardak suyu dahi eşimin yardımı olmadan içemiyorum. Çocuklarıma sarılabilmek istiyorum." dedi.


Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ile birlikte Yıldırım ailesini ziyarete giden Vali Cengiz, ailenin oturduğu evden çocukların durumuna kadar ve nasıl geçindiklerini sordu. Aile fertleri ile ilgilenen Vali Cengiz, Yıldırım’a yanında oldukları mesajını verdi. Ailenin ihtiyaçlarının giderilmesi için talimat veren Vali Cengiz: "Sağlık konusunda hiç kimsenin garantisi yok. Bu gün böyleyiz yarın başka bir halde olabiliriz. Organ bağışının ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.” dedi.

Bir koldan başka bir şey istemediğini ifade eden Yıldırım: “Bacaklarım olmadığı için yürüyemiyorum, kollarım olmadığı için bir bardak su bile içemiyorum. Çocuklarıma sarılamıyorum. Yine de her halime şükrediyorum. Yaşadığım kazadan sonra benimle beraber eşimin de hayatı karardı. Bir suyu bile eşimin yardımı olmadan içemiyorum. Akdeniz Üniversitesi'nde yapılan başarılı organ nakli ameliyatları benim için umut oldu. Organ nakli için kaydımı yaptırdım. Bu konuda bütün yetkililerden özellikle yardım bekliyorum. Organ bulunması durumunda bana öncelik verilmesini özellikle istiyorum." şeklinde konuştu.

Yaşadığı elektrik kazasının ardından ilk kez evine devletin bir yetkilisinin geldiğini anlatan Hüseyin Yıldırım, duyarlılıklarından dolayı Vali Ahmet Cengiz ve Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş'e teşekkür etti.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.