Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklar polisler ile tiyatro izledi

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen 'Çocuklarımız Umutlarımız Yarınlarımız' projesi kapsamında hazırlanan 'Mavi Ada' adlı tiyatro oyunu öğrencilere izlettirildi.

Hedef kitlesi anaokulu, ilkokul bir ve ikinci sınıf öğrencileri olan projenin açılışının ardından ikinci hedef kitlesi olan toplam 2 bin 500 ilkokul öğrencisine Toplum Destekli Polislerce bilgilendirme sunumları yapılarak çocuklara 30 maddede öğretilen kişisel güvenlik önlemleri ve toplumsal kurallara uyum konularını içeren polikartlar öğrencilere hatırlatıldı.

Proje kapsamında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan 'Mavi Ada' adlı tiyatro oyunu öğrencilere izlettirildi. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Salonunda tiyatro oyununu izlemeye gelen minik öğrencilere Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Aydın Söğütlü, öğretmenleri ve polisler eşlik etti.

3 gün sürecek tiyatro etkinliğinde çocuklar gönüllerince eğlenirken, ilk defa tiyatroya gelen çocuklar polis amcalarına teşekkür ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.