Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cizrespor son hazırlıklarını tamamladı

Türkiye Ziraat Kupası elemelerinde Aydınspor ile yarın maçı olan Cizrespor son hazırlıklarını tamamladı. Ter idmanı yapan Cizrespor futbolcuları, yarınki maçtan galibiyetle ayrılıp bir sonraki tura çıkmayı hedefliyor. Bölgesel Amatör...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2014 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2014 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cizrespor son hazırlıklarını tamamladı
Türkiye Ziraat Kupası elemelerinde Aydınspor ile yarın maçı olan Cizrespor son hazırlıklarını tamamladı. Ter idmanı yapan Cizrespor futbolcuları, yarınki maçtan galibiyetle ayrılıp bir sonraki tura çıkmayı hedefliyor.

Bölgesel Amatör Ligi’nde ve aynı zamanda Türkiye Ziraat Kupası’nda mücadele eden Cizrespor, geçtiğimiz hafta Mardinspor’u 4-1 mağlup ettikten sonra bir üst tura çıkmıştı. Cizrespor, bu hafta yapılan kura çekimlerinde Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 ile eşleşti. Yarın Silopi şehir stadyumunda oynanacak kupa maçı için son hazırlıklarını tamamlayan Cizrespor, son olarak ter idmanı yaptı. Cizre şehir stadyumunun tadilatta olmasından dolayı antrenmanlarını özel bir halı sahada yapan Cizrespor, son idmanı yaptı.

Dün bazı basın yayın organlarında ‘Cizrespor’un Fildişi Sahilli Sergi Djiehoua’nın transferi 24 saat sürdü ve Sergi Djiehoua’nın ilçeyi terk etti’ şeklinde çıkan haberlerin doğru olmadığı ve Fildişi Sahilli futbolcunun son antrenmanda da takımla beraber çalıştığı görüldü.

7TURU ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKMAK İSTİYORUZ'

Turu alnının akıyla geçmek istediklerini ifade eden Cizrespor takım kaptanı Serkan Eyüpoğlu, son hazırlıkların güzel geçtiğini söyledi. Kaptan Serkan Eyüpoğlu, "Kupa maçlarına en iyi şekilde hazırlandık. Yarın inşallah Aydınspor'u da saha avantajımızı kullanarak öncelikle iyi bir futbolla mağlup göndereceğiz. Kupada bir üst tura çıkmayı hedefliyoruz. İnşallah bu hedefimizde ulaşacağız. İyi çalışıyoruz. Biz iyi bir ekibiz. BAL ligi olmamıza rağmen 2., 3. lig takımlarıyla kafa tutacak güçteyiz. Arkadaşlarımıza inanıyoruz. İnşallah bu turu atlayıp alnımızın akıyla çıkacağız." dedi.

'YARIN Kİ FAVORİ BİZİZ'

Yarın ki maçın favorisinin kendileri olduğunu aktaran Cizrespor’un file bekçisi Okan Kan Barış, "Bu hafta bizim için çok önemlidir. Bir maçımızı geçtik. Şimdi Aydınspor maçı kaldı. İnşallah bunu da geçip önümüzdeki maça çıkacağız. Zaten haftalardır kafamızda bu maçlar vardı. Takıma güveniyorum. İnşallah favori biziz. Maçı alacağız inşallah." diye konuştu.

Yarın maçta turu atlayıp Cizre halkına hediye edeceklerini söyleyen Cizrespor Teknik Direktörü Yahya Ünal, şöyle konuştu: "İlk önce bizim hedefimiz bir takım kurmaktı. Hedef olan bir takımı kurmayı başardık. Kupada hedefimiz inşallah bu turu geçmek. Bu Aydınspor’u yenebilecek güçteyiz. Onları yenerek turu geçeceğiz. Bu turu da Cizre halkına hediye edeceğiz. Bizim gerçek hedefimiz şampiyonluktur. Şampiyon yolunda ilerlemek. İnşallah sezon bittiği zaman şampiyonluğu Cizre halkına hediye etmek istiyoruz. Bizim en büyük sıkıntımız şuanda bizim sahanın tadilatta olması ve sahasız olmamızdır. Kamp bittikten sonra doğru düzgün saha çalışması da yapamadık. Gördüğünüz gibi halı sahada çalışıyoruz. Ama bayram arife günlerinde tahminim sahamız bitecek. Bayram sonrası dönüşümüzde sahamızda çalışmalarımıza başlayacağız ve daha hevesli, daha güçlü bir Cizrespor seyrettireceğiz seyircilerimize. Yeni transferimiz iki gündür antrenmanlara çıkıyor. Sergi Djiehoua’yu Türkiye genelinde herkes biliyor. Süper Lig oyuncusu. Bize katılmakla bize çok güç kattı. Havayı değiştirdi. Özellikle Şırnak ve Cizre çevresinde müthiş bir hava değişikliği sağladı. İnşallah bu değişiklik sahaya da yansır. Sahada da bizi coşturur. Atacağı gollerle hedefimize ulaşacağız."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.