Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cizre’de spor şöleni düzenlendi

Şırnak’ın Cizre İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından spor şöleni düzenlendi.Cumhuriyetin 90. yılı etkinlikleri kapsamında Cizre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cizre’de spor şöleni düzenlendi
Şırnak’ın Cizre İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından spor şöleni düzenlendi.

Cumhuriyetin 90. yılı etkinlikleri kapsamında Cizre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ilçedeki ilkokul, ortaokul ve liseler arası düzenlenen atletizm, badminton, basketbol, boks, masa tenisi, satranç ve voleybol branşlarında sportif yarışmalar düzenledi. Yoğun katılımın olduğu spor şöleni tüm hızıyla devam ediyor.

Cizreli gençler için bir spor şöleni düzenlediklerini söyleyen Cizre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdulhakim Selimoğlu, "Yoğun katılımın olduğu tüm branşlarda kıyasıya mücadeleler zevkle izleniyor. Yarışmalarda okulların takımlarını genelde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce düzenlenen kurslarda yer alan öğrenciler oluşturduğundan mücadeleler oldukça kaliteli ve seyir zevki yüksek bir şekilde veriliyor. Özellikle badminton, basketbol ve voleybol branşlarında profesyonellere taş çıkartan maçlar sergilenmekte. Yarışmalar 28 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek final yarışmalarıyla tamamlanacaktır. Dereceye giren sporcu ve takımlara kupa ve madalyaları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları esnasında verilecektir.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.