Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cizre’de Cumhuriyet coşkusu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Cumhuriyet’in kuruluşunun 90. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.Cumhuriyet Bayramı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Cizre’de de coşku içerisinde geçti. Stadyumdaki törene Kaymakam Şenol Koca, Garnizon Komutanı...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cizre’de Cumhuriyet coşkusu
Şırnak’ın Cizre ilçesinde Cumhuriyet’in kuruluşunun 90. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Cizre’de de coşku içerisinde geçti. Stadyumdaki törene Kaymakam Şenol Koca, Garnizon Komutanı Ersin Aydemir, Cumhuriyet Başsavcısı Kemalettin Karahan, İlçe Jandarma Komutanı Hikmet Uz, İlçe Emniyet Müdürü Harun Taş, daire amirleri, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Cizre Kaymakamlığı'nın ilçe stadyumunda düzenlediği kutlamalar, Kaymakam Şenol Koca ve Garnizon Komutanı Ersin Aydemir’in öğrencilerin, askerlerin ve halkın bayramını kutlaması ile başladı. Kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu. Kaymakam Koca’nın yaptığı günün anlam ve önemi konuşmasından sonra öğrenciler de günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu. Akabinde ise okullar resmi tören geçidi için tören alanındaki yerlerini aldı.

Daha sonra sahneye çıkan jimnastik grubu seyircilere heyecanlı dakikalar yaşattı. Güzel ve değişik hareketler sergileyen jimnastik grubu protokol ve seyirciden büyük alkış aldı. Ardından Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından daha önce düzenlenen spor müsabakasında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Şenol Koca, Garnizon Komutanı Ersin Aydemir, Cumhuriyet Başsavcısı Kemalettin Karahan ve belediye başkan vekili tarafından ödülleri verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.