Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'liler Tokat Adliyesi önüne siyah çelenk bıraktı

CHP Tokat İl Başkanlığı tarafından 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet dosyalarına verilen takipsizlik kararına tepki göstermek amacıyla Tokat Adliyesi’ne siyah çelenk koydu.CHP İl Başkanı Duran Kum'un cenazesi sebebi ile katılamadığı...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2014 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2014 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Tokat İl Başkanlığı tarafından 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet dosyalarına verilen takipsizlik kararına tepki göstermek amacıyla Tokat Adliyesi’ne siyah çelenk koydu.

CHP İl Başkanı Duran Kum'un cenazesi sebebi ile katılamadığı eyleme İl Sekreteri Suavi Çakıcı ile partililer katıldı. Saat 11.00 itibariyle Tokat Adliyesi önüne toplanan partililer, üzerinde "Adaletin Kara Günü" yazılı siyah çelengi Tokat Adliyesi girişi kapısına koydu. CHP İl sekreteri Suavi Çakıcı, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Tüm demokratik uygulamaları, hak ve özgürlükleri rafa kaldırarak suistimallerini, yolsuzluklarını, yarattıkları kaosu örtbas etme gayretinde olan iktidar son çalışmalarıyla adalet ve yasaları da askıya almak suretiyle tuzu da kokutma gayreti içine girmiştir. Faşizan baskılar, yapanlardan hesabın sorulmasını kesinlikle engelleyemeyecek, tam tersine faillerin uykularının o zaman kaçmasına yol açacaktır. Sıkışmış oldukları fasit dairede gün gelecek kendilerinden başkasının kalmadığını görecekler, demokratik hukuk devletinin adaleti o zaman devreye girecektir, bundan kimsenin kuşkusu olmasın."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.