Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li Tatlıcı:14 Aralık'taki operasyonları intikam operasyonudur

Çankırı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Fikret Tatlıcı, 17-25 Aralık arasını ‘yolsuzluk, rüşvet ve hırsızlıkla mücadele haftası’ ilan ettiklerini açıkladı.Yazılı açıklama yapan CHP İl Başkanı Tatlıcı şunları kaydetti:...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çankırı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Fikret Tatlıcı, 17-25 Aralık arasını ‘yolsuzluk, rüşvet ve hırsızlıkla mücadele haftası’ ilan ettiklerini açıkladı.
Yazılı açıklama yapan CHP İl Başkanı Tatlıcı şunları kaydetti: "Ses kayıtları ve fezlekeler iktidarın, siyasetten spora, yargıdan medyaya, ihalelerden eğitime her konuda, her alanda çürümüş bir düzen, sınır tanımayan kibir ve para hırsı dolu yönetim anlayışını en çıplak biçimde ortaya koymaktadır. İktidarın yaptığı hırsızlık, yolsuzluk ve rüşvet ilişkileri normalmiş gibi kabul edilmesin, unutulmasın ve unutturulmasın istiyoruz. 17-25 Aralık ortaya çıkarılan rüşvet, yolsuzluk ve hırsızlık iddialarına neden olan dolarlı ayakkabı kutuları, para sayma makinelerini, çelik kasaları unutmak mümkün mü? Ülkemin fotoğrafına bakınız. Bir tarafta para makineleri, çelik kasalar ve dolar fışkıran ayakkabı kutuları, öbür tarafta Ermenekli Recep amcanın yırtık lastik ayakkabısı ve insanımın yiyeceğini aradığı çöp kutuları.”

Tatlıcı açıklamasında, 14 Aralık'ta özgür medyaya düzenlenen polis operasyonuna da değinerek şu açıklamayı yaptı: "14 Aralık'ta yaşananlar özgürlük ve demokrasiye müdahale operasyonudur. Bu operasyon hukuki değil, siyasidir. İntikam, operasyonudur. Dün olduğu gibi basının ve kendileri gibi düşünmeyenlerin susturulması amaçlanmaktadır. Devleti yönetenlerin tavır ve davranışları yargıya müdahale niteliğindedir. Cumhuriyet Halk Partisi dün olduğu gibi bugün de, yapılan hukuksuzluklara karşı durmaktadır. Özgürlükleri savunmaktadır. Savunmaya da devam edecektir. İktidar çevrelerinde ve yandaş medyada partimizi birileri ile ortak hareket ediyormuş gibi gösterilmeye çalışılması içi boş, göle maya çalma gayretinden başka bir şey değildir. Halkımız olanı biteni izlemektedir. Yapılan yolsuzluk ve hukuksuzluğun farkındadır. Yapılanların hesabını seçimlerde sandıkta soracaktır” ifadelerini kullandı.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.