Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li Öztürk: Kardeşim Esed diyerek 2 milyon Suriyeliyi ülkemize taşıdılar

CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, AK Parti iktidarının 13 yıl içinde ekonomi, dış politika ve ötekileştirme siyasetinin ülkeyi uçurumun kenarına getirdiğini söyledi. Sıfır sorun denilerek dış politikada yapılan hayal perestliğin...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2015 19:53
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2015 19:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP'li Öztürk: Kardeşim Esed diyerek 2 milyon Suriyeliyi ülkemize taşıdılar
CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, AK Parti iktidarının 13 yıl içinde ekonomi, dış politika ve ötekileştirme siyasetinin ülkeyi uçurumun kenarına getirdiğini söyledi.

Sıfır sorun denilerek dış politikada yapılan hayal perestliğin sıfır sorun ve yalnızlık olduğunun tüm çıplaklığıyla görüldüğünü belirten Öztürk, kardeşim Esed'le başlayan Suriye politikasının cuma namazını Şam'da Emevi caminde kılacağız evrilmesiyle ülkenin Ortadoğu bataklığına çekildiğini kaydetti.

Ülkeye terör belasını musallat edenin siyasi iktidarın yanlış politikaları olduğunu belirten Öztürk, "Yanlış Suriye politikası ülkemizi ne hale getirdiği ortada. İktidarın sıfır sorun politikası ülkemizi dünyada yalnızlaştırdı. Cuma namazını Şam'da Emevi Cami'nde kılacağız diyenler 2 milyonun üzerinde Suriyeliyi sınırımızdan içeri taşıdı. Ülkemizin bu hale gelmesinde yegane sorumlusu AKP iktidarıdır. Sanki 13 yıl bu ülkeyi başka bir parti yönetiyormuş gibi davranarak suçlarını örtbas etmek için halen hamaset nutukları atmaya devam ediyorlar. Algı ve kurgularla ülkeyi yöneteceklerine inanıyorlar. Yanılıyorlar." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.