Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li kadınlar ziyaret edilmedik ev bırakmayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Kadın Kolları Başkanlığı, yaklaşan seçimleri dikkate alarak, seçim stratejisini belirledi. Oluşturulacak ekiplerle Melikgazi'de ziyaret edilmedik ev, konuşulmadık kadın bırakılmaması amaçlanıyor....

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP’li kadınlar ziyaret edilmedik ev bırakmayacak
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Kadın Kolları Başkanlığı, yaklaşan seçimleri dikkate alarak, seçim stratejisini belirledi. Oluşturulacak ekiplerle Melikgazi'de ziyaret edilmedik ev, konuşulmadık kadın bırakılmaması amaçlanıyor.

CHP Melikgazi İlçe Kadın Kolları, seçim startını düzenlenen genişletilmiş kadın kolları toplantısı ile başlattı. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Melikgazi İlçe Başkanı Asef Türkdönmez, "Haziran seçimleri, geriye gidişe dur denilecek şekilde ve halkımızın geleceğe daha iyi bakmalarına sağlayacak bir seçim sonucu ortaya çıkacak. O nedenle çok çalışmak zorundayız." dedi.

CHP Melikgazi Kadın Kolları üyeleri, İlçe Başkanı Asef Türkdönmez, CHP üyesi kadınlar ve Melikgazi sakinleri katıldığı toplantıda Türkdönmez, Türk milleti olarak ülkenin geleceği konusunda kaygı yüklü olduklarını belirterek şunları söyledi: "Ekonomide alarm zilleri çalıyor. Gelir dağılımının en adaletsiz hale getirildiği bir dönemde yaşıyoruz. Yoksullukla mücadele denilerek yoksulları açlığa mahkum ettiler. Yolsuzlukla mücadele dediler, yaşananlar ortada. Sıfırlama kasetleri, ayakkabı kutuları ile çocuklarımızın geleceğini kendi çocuklarına ipotek ettiler. Yasaklarla mücadele dediler. Doğruyu söyleyenin dokuz köyden kovulduğu günler yaşatıyorlar. O nedenle, ülkenin geleceği için kaygı duyan herkesin CHP saflarında bir araya gelerek, 2015 seçimlerinde bu iktidarı yolcu etmesi için sorumluluk üstlenmesini bekliyoruz. En büyük görevi de kadınlarımızın üstlenmesini umuyor ve bekliyoruz."

Yapılan konuşmalardan sonra, seçime kadar çalışma yapacak kadın komisyonları oluşturularak görev bölümü yapıldı. CHP Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Kıvılcım Akdağ ve Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Bahar Dönmez Tecirli, yönetim kurlu üyeleri ve çok sayıda CHP'li kadın, partililerle sohbet etti, başlatılacak çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.