Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Gülbay: Kokudan geçilmiyor dedirtmek için yolumuza dışkı döküldü

Denizli'nin Buldan ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, AK Parti'li Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) ekiplerinin, vidanjörlerle sınırları içindeki mesirelik yolu üzerine insan dışkısı döküp...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP’li Gülbay: Kokudan geçilmiyor dedirtmek için yolumuza dışkı döküldü
Denizli'nin Buldan ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, AK Parti'li Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) ekiplerinin, vidanjörlerle sınırları içindeki mesirelik yolu üzerine insan dışkısı döküp gittiğini iddia etti. Burada amacın, Buldan’a festivale gelen vatandaşların, "CHP'li belediyeye geçti, ortalık insan dışkısı kokusundan geçilmiyor." dedirtmek olduğunu belirten Gülbay, ekiplerinin bu dışkıyı döken vidanjör hakkında tutanak tuttuğunu ve belediye encümen kararıyla ceza kesileceği belirtti.

Cihan’a açıklamada bulunan Başkan Gülbay, “Sanal medya üzerinde haberler oldu, bunun üzerine biz de öyle haberdar olduk konudan. Bizim Süleymanlı Yaylası’na giden bir yolumuz var. Çok güzel bir yayla gölümüz var, dolayısıyla festivalimiz var. Festivale gelen vatandaşlarımız, yaylaya da giderek bir yemek yeme amaçlı yolu çok kullanıyorlar. Bu yola dün akşamüzeri saat beş buçuk civarlarında Denizli su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı vidanjör, içinde insan dışkısı olan atığı yolun kenarına boşaltmış. Bunu da bir vatandaş görmüş, fotoğraflamış. Vatandaşla biraz tartışmışlar, demiş ki, 'Bokluca Çayı dururken neden yolun kenarına döküyorsunuz? Her zaman bu buraya dökülmüyor muydu?' demiş, o da, 'Sen benim işime karışma. Sana ne.' anlamında laflar söylemiş. Haberdar olduk biz bu şikâyetler üzerine sanal medyada yayımlanınca. Hemen zabıta arkadaşlarımı gönderdim.” dedi.

GÜLBAY: 'BELEDİYE CHP'NİN ELİNDE ÇOK KÖTÜ HALE GELDİ' DEDİRTİLMEK İSTENİYOR

Zabıtaların dökülen dışkıyla ilgili tutanak tuttuğunu belirten Gülbay, “Gerçekten tespit doğru. Ortaya, insan dışkısı da bulunan atık dökülmüş. Buldan Festivali 29, 30, 31 Mayıs'ta yapılıyor. Önümüzde de bir seçim var. Üst üste koyduğunuzda insanın aklına iki tane soru geliyor. Böyle bir hata nasıl yapılır? Ya CHP’li belediyeler başarısız gözüksün, oradan geçen vatandaş o kokudan rahatsız olsun, tırnak içinde, insan dışkısı kokusu çekilecek Buldan, CHP’li belediyenin elinde çok kötü hale geldi. Başarısız gösterme ihtimali akla geliyor insanın aklına. Bir de festivali sanki sabote etme çabası. Üst üste koyuyorsunuz bazı şeyleri. İşte Tarakçı Parkı'nın bitirilmemesi, bütün belediyelere kilit parke taşı verilirken Buldan Belediyesi'ne verilmesi gerekirken 38 bin metrekare taşın gelmemesi. Hepsinin üst üste koyduğunuzda, 'Buldan Belediyesi iş yapmıyor, başarısız' imajı oluşturulmaya çalışılıyor. İnşallah yanılıyorumdur ama görünen köy pek kılavuz istemiyor.” diye konuştu.

Bu arada Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde de bir basın toplantısı düzenleyen Gülbay, “Buldan Belediyesi çalışmıyor, üretmiyor” deme zemini hazırlandığını öne sürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.