Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li adaylar Büyüksaat esnafını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili adayı Zülfikar İnönü Tümer, CHP'nin politikalarıyla üreten bir ekonominin ayağa kaldırılacağını söyledi.CHP milletvekili adayları Müzeyyen Şevkin, Yüksel Karaaslan ve CHP Seyhan İlçe Kadın...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP’li adaylar Büyüksaat esnafını ziyaret etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili adayı Zülfikar İnönü Tümer, CHP'nin politikalarıyla üreten bir ekonominin ayağa kaldırılacağını söyledi.

CHP milletvekili adayları Müzeyyen Şevkin, Yüksel Karaaslan ve CHP Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nevin Biçer’le ATİKOP Toptancılar Sitesi ve Büyüksaat esnafını ziyaret eden Tümer, Türkiye’de yılda en az 1 milyon kişiye istihdam imkanı sağlanacağını belirtti. CHP’nin esnaf ve KOBİ’lere özel projeler geliştirdiğini söyleyen Tümer, tüm esnaflara her yıl ödediği vergi kadar faizsiz kredi verileceğini kaydetti.

Esnafın kira, araç gideri gibi işyeri masraflarının vergiden düşürüleceğini dile getiren Tümer, “AVM ve hipermarketlere karşı küçük esnaf korunacak. Belediyelerin esnafla rekabet etmesi önlenecek. Prim borcu olan esnaf da sağlık hizmetlerinden yararlanacak. Esnaf diğer çalışanlarla aynı sürede emekli olabilecek ve aynı haklardan yararlanacak. Esnafa stratejik destek sağlanacak. Haksız rekabete yol açan Suriyeli göçmenlerin vergiden ve yasal yükümlülüklerden muaf iş yapmaları önlenecek. Esnaf Bakanlığı kurulacak. Türkiye’de üreten bir ekonomi modeli oluşacak.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.