Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP örgütü, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. İlçe başkanlığında bir araya gelen CHP'liler,...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2014 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP örgütü, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. İlçe başkanlığında bir araya gelen CHP'liler, Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, gençlik ve kadın kolları başkanlarıyla birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. CHP'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'de eşlik etti.
Büyük Zafer'in 92 yıl dönümü ile ilgili konuşma yapan İlçe Başkanı Öztürk, cumhuriyetin kazanımlarını yok etmeye çalışanlarına karşı cumhuriyetçilerin her zaman tek vücut olarak karşı duracağını söyledi.
AK Parti iktidarının 12 yıl içinde adım adım her alanda cumhuriyetin kazanımlarını bir bir yok ettiğini savunan Öztürk, cumhuriyetçi ülke sevdalılarının, kazanımların yok edilmesine karşı dimdik durarak yok etmelerine geçit vermeyeceğini kaydetti.
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıl dönümünün kutlandığı ülke Türkiye'sinde 10 Ağustos'ta 'yarıbaşkanlık sistemine' geçildiğini vurgulayan Öztürk, "Bu iktidar, 12 yıl içinde bizi biz yapan bütün değerlerimizin içini boşalttı. Belki buradan bir özeleştiri yapmak gerekirse cumhuriyetimize gerçek anlamda sahip çıkamadık. Sahip çıkamadığımız için cumhuriyet kazanımlarını bir bir yok ediliyor. Ülke insanını ötekileştiriliyor. Cumhuriyetimizin değerlerinin boşaltılması ve kazanımların yok edilmesine karşı CHP'liler olarak dimdik ayaktayız. Ayakta olacağız. Siz, ülke sevdalısı cumhuriyetçiler olarak cumhuriyetin kazanımlarının yok edilmesine asla izin vermeyeceğinize yürekten inanıyorum. " diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.