Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Manavgat ilçe Başkanı Muharrem İnce'yi destekleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, partisinin, 5-6 Eylül tarihleri arası Ankara'da yapacağı Olağanüstü Kurultay'da genel başkan adayı olan Muharrem İnce'yi destekleyeceğini söyledi. Kurultay'da Manavgat'tan...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2014 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Manavgat ilçe Başkanı Muharrem İnce'yi destekleyecek
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, partisinin, 5-6 Eylül tarihleri arası Ankara'da yapacağı Olağanüstü Kurultay'da genel başkan adayı olan Muharrem İnce'yi destekleyeceğini söyledi. Kurultay'da Manavgat'tan 4 delege oy kullanacak.

Kurultay'da İnce'yi destekleme kararı almadan önce Manavgat'ta partili 700 kişi ile görüşme yaptığını belirten Öztürk, "Görüşme yaptığı 700 kişiden 7 kişi hariç herkes Muharrem İnce diyor. CHP İlçe Başkanı olarak bize de partililerimizin görüşünü yansıtmak düşer. Partimiz iktidara talip parti. Halk artık CHP'yi muhalefette değil, iktidarda görmek istiyor. Taban, biz partimiz CHP'yi iktidarda görmek istiyoruz diyorsa, parti yöneticileri de bunun gereğini yerine getirmeli. İlçe başkanı olarak ben parti tabanının sesiyim. Parti yöneticileri tabanın sesine kulak vermek zorunda." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.