Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP İl Başkanı Saatçı: İdam ve kefen siyaseti geride kaldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 27 Mayıs 2015'te Aydın'da katılacağı toplu açılış programını değerlendiren CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı, “Cumhurbaşkanı 27 Mayıs’ta geliyor, sanıyorum yine her zamanki gibi idamları...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP İl Başkanı Saatçı: İdam ve kefen siyaseti geride kaldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 27 Mayıs 2015'te Aydın'da katılacağı toplu açılış programını değerlendiren CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı, “Cumhurbaşkanı 27 Mayıs’ta geliyor, sanıyorum yine her zamanki gibi idamları konuşacak. Kefen siyasetini yapacaklar. Hiç kimse idam ve kefen siyaseti yapmasın, artık o günler çok geride kaldı.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış töreninin siyasi bir miting olduğunu ve kendisinin de halkın değil, siyasi bir partinin cumhurbaşkanı gibi davrandığını iddia Saatçı, “Bu miting bir açılış mitingi değil, siyasi bir mitingdir. Kendisi bağımsız milletin cumhurbaşkanı gibi değil, adeta bir partinin cumhurbaşkanıymış gibi mitingler yapmakta. Partinin adı vermemekle birlikte yanlış yapmakta. Sayın Cumhurbaşkanı açılışlar yapmaktadır. Buralar 1-1,5 yıldır faaliyette olan yerler. Bunları bahane ederek açılış yapacak. Şunu söylemeliyiz ki artık Türkiye’de kimse mahkemelerde yargılanıp idam kararı verilemeyecek, çünkü biz 8 Haziran’da iktidar olduğumuzda, bu insanların tek güvencesi CHP olacaktır. Biz hiçbir zaman idamların yanında olmadık, olmayacağız.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.