Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP İl Başkanı Bulut’tan ilçe başkanlarına: Seçime hazırlıklı olun

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantıda, tüm örgütlerin olası bir seçime karşı hazırlıklı olması gerektiğini belirtti. Koalisyon görüşmelerinin sürdüğüne işaret...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2015 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2015 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP İl Başkanı Bulut’tan ilçe başkanlarına: Seçime hazırlıklı olun
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantıda, tüm örgütlerin olası bir seçime karşı hazırlıklı olması gerektiğini belirtti. Koalisyon görüşmelerinin sürdüğüne işaret eden Bulut, “CHP, halkın ve ülkenin yararına olacak bir koalisyon hükümetinin kurulabilmesi yönünde çaba gösteriyor ancak olası bir erken seçime de hazır olmalıyız ve seçim varmış gibi çalışmaya devam etmeliyiz.” dedi.

CHP Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen ilçe başkanları toplantısında erken seçim ve koalisyon görüşmelerini değerlendiren İl Başkanı Bulut, Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini kaydetti. Ülkenin bu süreçten yara almadan çıkabilmesinin güçlü bir hükümetle mümkün olabileceğini dile getiren Bulut, CHP’nin halk ve ülke yararını gözeten 14 maddelik ilkeleri doğrultusunda koalisyon görüşmelerini sürdürdüğünü ifade etti.

Koalisyon hükümetinin kurulamaması durumunda erken seçimin gündeme gelebileceğini anımsatan Bulut, CHP örgütlerinin her an olabilecek bir seçime hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı. Örgütlerin seçim dönemindeki çalışma temposunu düşürmemesi gerektiğinin altını çizen Bulut, “Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı var ve olası bir erken seçimde CHP’nin oy oranını artırıp iktidar olabilmesi noktasında sorumluluğumuz büyük. Bu nedenle seçim döneminden daha fazla çalışmalıyız.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.