Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Elazığ'da seçim bürosu açtı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ’da seçim bürosu açtı. Seçim bürosunun açılışında konuşan CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe, ”CHP, halkın partisi olacak. Kimsenin tekelinde olmayacak. Biz buradan milletvekillerini göndererek genel...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ’da seçim bürosu açtı. Seçim bürosunun açılışında konuşan CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe, ”CHP, halkın partisi olacak. Kimsenin tekelinde olmayacak. Biz buradan milletvekillerini göndererek genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na Elazığ halkının ne kadar mert ve dürüst olduklarını göstereceğiz.” dedi.

Ankara’dan gelen CHP Elazığ 1.sıra adayı Fevzi Septioğlu ve 2. sıra adayı Yaşar Karabulut partililer tarafından karşılanarak konvoy eşliğinde şehir merkezine geldi. Seçim bürosunun açılışında vatandaşlara hitap eden 1. sıra adayı Fevzi Septioğlu, ”Kemal Kılıçdaroğlu bu yörenin insanıdır. Bu yöreye sahip çıkacak insandır onunla beraber çok engelleri aşacağız.” dedi.

Septioğlu seçim bürosunda yaptığı açıklamada, ”Elazığlılar vefakar ve kadirşinastır. Ama biraza da duygusaldırlar. Ama bugün Elazığlıları kararlı gördüm. Geçmişte beraber görev yaptığımız arkadaşları burada gördüm. Bu bir vefadır. Biz bu engelleri aşacağız. Allah nasip ederse Elazığ’a yörenin insanı olan Kemal Kılıçdaroğlu ile hizmete edeceğiz. Geçmişte olduğu gibi Elazığ sahipsiz kalmayacaktır.” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.