Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Arık: Halkın gündemi yoksulluk, işsizlik, ülkenin geleceği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri milletvekili adayları Çetin Arık ve Aşkın Genç, seçim çalışmaları kapsamında Melikgazi İlçesi’nin mahallelerini ziyaret etti. Arık, "İktidar partisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2015 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2015 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Arık: Halkın gündemi yoksulluk, işsizlik, ülkenin geleceği
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri milletvekili adayları Çetin Arık ve Aşkın Genç, seçim çalışmaları kapsamında Melikgazi İlçesi’nin mahallelerini ziyaret etti. Arık, "İktidar partisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan olmasından başka gündemi yok. Ama halkımızın gündemi yoksulluk, işsizlik, ülkenin geleceği var." dedi.

CHP milletvekili adayları Çetin Arık ve Aşkın Genç, Melikgazi İlçe örgütü tarafından organize edilen seçim çalışmaları kapsamında Gesi Bölgesi’nde Bürüngüz, Gürpınar mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. CHP adayı Arık, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade ederek, “Gittiğimiz her yerde halkımızın CHP’ye olan ilgisini görüyoruz. Halkımız yerelde 20 yılı aşkın bir zamandır, genelde de 13 yıldır iktidar olan AKP’nin gerçek yüzünü gördü. İktidar partisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan olmasından başka gündemi yok. Ama halkımızın gündemi yoksulluk, işsizlik, ülkenin geleceği var. Halkımız, halkın sorunları bilen ve bu sorunlara çözüm üreten CHP’yi iktidara taşıyacak.” diye konuştu.

AK Parti iktidarında birçok belediyenin kapandığını hatırlatan Arık, “AKP bu konuda da halkımızı kandırdı. ‘Her yer Melikgazi gibi olacak’ diyerek, belediyelerin kapatılmasını savundu. Melikgazi ilçesi sınırlarında bile hizmet standardını sağlayamayan, Bürüngöz ile Gürpınar’ı Alpaslan Mahallesi’ndeki hizmetin yüzde birini dahi götüremeyen bu zihniyet nasıl olacak da Sarız’ın, Akkışla’nın dertlerine derman olacak.” dedi.

CHP’li Aşkın Genç de halkın kendilerine gösterdiği ilginin sevindirici olduğunu belirterek, 8 Haziran’da Türkiye’nin CHP iktidarına uyanacağını vurguladı. CHP olarak Kayseri’de de ezberleri bozacaklarını ifade eden Genç, “CHP halkımıza yoksulluğun bir kader olmadığını gösterdi. Projelerimiz halka umut oldu. CHP iktidarında yoksulluk son bulacak.” diye konuştu.

Diğer yandan Gürpınar’da ilginç bir diyalog yaşandı. CHP’liler bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. CHP’li Arık’ın oturduğu sandalyeye daha önce 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün oturduğunu belirten vatandaşlar, “O cumhurbaşkanı oldu, sizi de yüksek makamlarda görürüz inşallah” diyerek temennilerini dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.