Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Adana İl Başkanlığı görevine Gökhan Yağ getirildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığı görevine İl Yönetim Kurulu kararıyla Gökhan Yağ getirildi. Burhanettin Bulut’un milletvekili aday adayı olmak için istifasının ardından boşalan CHP Adana İl Başkanlığı görevi için...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Adana İl Başkanlığı görevine Gökhan Yağ getirildi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığı görevine İl Yönetim Kurulu kararıyla Gökhan Yağ getirildi.

Burhanettin Bulut’un milletvekili aday adayı olmak için istifasının ardından boşalan CHP Adana İl Başkanlığı görevi için İl yönetim Kurulu toplantısında seçim yapıldı. Yönetim Kurulu oy birliğiyle aldığı kararla İl Başkanlığı görevine İl Başkanvekilliği görevini yürüten Gökhan Yağ’ı getirdi. İl Başkanlığı görevine layık olmaya çalışacağını belirterek yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Gökhan Yağ, il örgütü olarak ilk hedeflerinin 1 Kasım’da CHP’yi Adana’da birinci parti yapmak olduğunu söyledi. Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı olduğunun altını çizen Yağ, “Adana’daki oy oranımızı artırıp birinci parti olmak ve milletvekili sayımızı da artırmak zorundayız. Bugün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.” dedi.

Yağ, yönetim kurulu toplantısından sonra görevi devraldığı eski İl Başkanı Burhanettin Bulut’a da verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edip çiçek takdim etti. Bulut da yeni görevinde başarı dilediği Yağ’dan aldığı çiçeği yönetim kurulunun 24 yaşındaki yeni üyesi Rabia Derman’a verip ona başarı dileklerini iletti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.