Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çerkezköy Belediye Başkanı Akay:Özgür basına baskıyı asla kabul etmiyoruz

Tekirdağ'ın Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, özgür basının sesinin kısılmasına yönelik her türlü girişimi kabul etmediklerini söyledi. Antalya'nın Manavgat Belediyesi'nin hizmete açtığı Atatürk Kültür Merkezi'ni(AKM) incelemeye...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çerkezköy Belediye Başkanı Akay:Özgür basına baskıyı asla kabul etmiyoruz
Tekirdağ'ın Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, özgür basının sesinin kısılmasına yönelik her türlü girişimi kabul etmediklerini söyledi.
Antalya'nın Manavgat Belediyesi'nin hizmete açtığı Atatürk Kültür Merkezi'ni(AKM) incelemeye gelen Başkan Akay, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti.
Akay, belediye çıkışında 14 Aralık'ta Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı ve Samanyolu Televizyonu Yayın Grubu Başkanı Dr. Hidayet Karaca'nın gözaltına alınması ve Karaca'nın tutuklanmasıyla ilgili basın mensuplarını sorularını cevapladı.
Basın özgürlüğünün kısıtlanmasına yönelik her türlü girişimi kabul etmediklerini belirten Akay, bu tür girişimlerin Türkiye'nin imajına büyük zarar verdiğini kaydetti.
14 Aralık'ta özgür basının susturulma operasyonlarını yanlış bulduklarının altını çizen Akay, "Özgür basının susturulma girişimi asla kabul etmiyoruz. Birileri, beğenmedikleri farklı fikirlere ve aykırı görüşlere tahammül gösterilmesini öğrenmeli. Bir ülkede özgür basın olmadan demokrasi olmaz. Ülkemizde özgür basının susturulmasını kabul edilemez buluyoruz. Basın mensuplarının gözaltına alınmasını ve tutuklanmasını kabul edilemez ve üzüntü verici buluyoruz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.