Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CBÜ öğrencileri burs için bağış yaptı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Mühendislik Fakültesi Gıda, Makine ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Genel Ekonomi dersinin uygulaması olarak Muradiye Yerleşkesi’nde düzenledikleri girişimcilik etkinliğinde elde...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Mühendislik Fakültesi Gıda, Makine ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Genel Ekonomi dersinin uygulaması olarak Muradiye Yerleşkesi’nde düzenledikleri girişimcilik etkinliğinde elde ettikleri gelirin yarısını, CBÜ Yükseköğrenim Vakfı öğrenci burs hesabına bağışladı.

Bu dönem en çok net gelir elde edenler, Gıda Mühendisliği 2. sınıf öğrencilerinden oluşan 10 kişilik grup oldu. 10 kız öğrenciden oluşan grup, etkinlik sonucu elde ettikleri bin 700 TL’nin 850 TL’sini CBÜ Yükseköğrenim Vakfı, 850 TL’sini de Kızılay’a bağışladı. CBÜ öğrencilerinden Mert Şenol da geçen yılki girişimcilik etkinliğinde elde ettiği gelirin 240 TL’sini burs hesabına, 800 TL’sini de LÖSEV’e bağışlamıştı.

Doç. Dr. Murat Koçtürk sorumluluğunda düzenlenen etkinlikte görev alan öğrenciler, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli’yi ziyaret etti. Bağış makbuzunu Pakdemirli’ye, Kızılay bağış makbuzunu ise Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü İsmet Nardal’a takdim ettiler. Rektör Pakdemirli, öğrencileri duyarlı davranışları dolayısıyla tebrik ederek, teşekkür belgesi verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.