Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çat'a engelli başkan aday adayı

Ortopedik engelli emekli inşaat teknisyeni Ali İhsan Yaşar, Erzurum'un Çat ilçesinde AK Parti'den belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Geçirdiği bir kaza sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum olan Yaşar, dilekçesini AK Parti İlçe Başkanlığı'na...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ortopedik engelli emekli inşaat teknisyeni Ali İhsan Yaşar, Erzurum'un Çat ilçesinde AK Parti'den belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Geçirdiği bir kaza sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum olan Yaşar, dilekçesini AK Parti İlçe Başkanlığı'na sundu.

Yaşar, yaptığı açıklamada engellileri temsilen bilgi ve tecrübesiyle aday adayı olduğunu söyledi. Çat'ın sosyoekonomik meselelerinin çözümü için projeleri bulunduğunu belirterek Yaşar, özellikle engellilerin günlük yaşamdaki problemlerinin ortadan kaldırılması için çalışacağını kaydetti. Çat'ın tarihteki tek engelli aday adayı olduğuna dikkat çeken Ali İhsanYaşar, "Ortopedik engelli olmam, halkıma hizmete engel değil. Seçilirsem ilçemde öncelikle engellilerin önündeki fiziki engelleri kaldıracağım. İlçenin altyapı ve üstyapı problemlerini çözüme kavuşturacağım. Sayın Başbakan'ın ve halkımızın teveccühüne adayım." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.