Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çarşamba'da Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı.Çarşamba'da kutlama programı, sabah Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Arkasından Cemil Şensoy Kültür...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çarşamba'da Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı
Samsun'un Çarşamba ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı.

Çarşamba'da kutlama programı, sabah Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Arkasından Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde devam eden programın açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir yaptı. Özdemir, günümüzde öğretmenlik mesleğinin sabır gerektiren bir meslek olduğunu vurgulayarak, “Öğretmenler öğrencilerin hamurlarını sabırla, ilimle yoğururlar. Öğretmenlik bilgilerini sabırla tekrar tekrar anlatan insanlardır. Öğretmenlik mesleğinde ömür veren, bu güzide mesleğe yeni başlayan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın kutlama mesajının okunmasının ardından mesleğe yeni başlayan, Çarşamba İmam Hatip Lisesi Matematik Öğretmeni Dilek Şahin'in konuşması dinlenildi. Mesleğe yeni başlayan ve adaylığı sona eren öğretmenlerin yemin töreni gerçekleşti. Öğretmenler büyük bir coşkuyla hep beraber meslek yemi etti. Yemin eden öğretmenleri programa katılanlar alkışladı. Çarşamba’daki kutlamalar emekli öğretmenlere hizmet, şeref belgelerinin ve plaketlerinin verilmesi, öğrenciler arası düzenlenen 'Öğretmen' konulu resim ile şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerin verilmesi, öğrencilerin okuduğu koro ve solo türkülerle tamamlandı. Programa Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Garnizon Komutanı Binbaşı Zafer Öz, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.