Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çankırı Atatürk Stadı'nın basın tribünü bakımsızlıktan dökülüyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Çankırıspor'un maçlarını oynadığı ve 2.5 milyon TL harcanarak baştan sona yenilenen Çankırı Atatürk Stadı'ndaki basın tribünü bakımsızlıktan dökülüyor.Gaziantepspor ile oynanan Türkiye Kupası...

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çankırı Atatürk Stadı'nın basın tribünü bakımsızlıktan dökülüyor
Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Çankırıspor'un maçlarını oynadığı ve 2.5 milyon TL harcanarak baştan sona yenilenen Çankırı Atatürk Stadı'ndaki basın tribünü bakımsızlıktan dökülüyor.

Gaziantepspor ile oynanan Türkiye Kupası maçı ile kapılarını vatandaşlara açan Çankırı Atatürk Stadı vatandaşların büyük beğenisini kazanırken, basın tribününün durumu ise gazetecileri hayal kırıklılığına uğratmaya devam ediyor. Vali Vahdettin Özcan’ın her ortamda övünerek dile getirdiği Atatürk Stadı’nın vatandaşlar tarafından görünmeyen yüzü olarak bilinen, ancak basının görev yaptığı alanın stada hiç yakışmadığı belirtiliyor.

Pazar günü oynanan Çankırıspor – Halide Edip Adıvarspor maçı için basın tribünündeki yerine geçen basın mensupları vahim tablo ile karşı karşıya kaldı. Basın tribünün pislik içinde, tavandan akan sularla dolu olduğu ortamda görevlerini yapan basın mensupları kuru alan bulmakta zorlanırken, görevlerini de bu şartlar altında yerine getirmeye çalışıyor.

Vali Vahdettin Özcan’ın duruma el koyarak basın tribününü en kısa zamanda Çankırı Atatürk Stadı’nın kalitesine yakışan bir ortama getirmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.