Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale Belediyesi internet sitesi 'Vardar Ovası' ile açılıyor

Çanakkale Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla resmî internet sitesinde ziyaretçilerini 'Vardar Ovası' türküsüyle karşılıyor.Çanakkale Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yılı nedeniyle resmi internet...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale Belediyesi internet sitesi 'Vardar Ovası' ile açılıyor
Çanakkale Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla resmî internet sitesinde ziyaretçilerini 'Vardar Ovası' türküsüyle karşılıyor.

Çanakkale Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yılı nedeniyle resmi internet sitesini ziyaret edenleri Atatürk’ün sevdiği türkülerden biri olan 'Vardar Ovası' karşılıyor.

Geçtiğimiz günlerde Arınç tarafından içinde 'rakı' geçiyor demesi ile gündeme bir kez daha gelen Vardar Ovası türküsü, Çanakkale Belediyesi'nin resmi internet sitesinin açılış parçası oldu.

Ramazan Bayramı'nda Bursa'da Erzurum Dernekleri Federasyonu'nun bayramlaşma törenine katılan Arınç, törende 'Vardar Ovası' türküsünü söylemek isteyen sanatçıya "Onda rakı falan geçiyor, ben yokken söyle onu" demesi ile gündem olmuştu. Ardından bir açıklama yapan Arınç, sözlerinin espriden ibaret olduğunu söylemişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.