Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Camiler arası Kur’an Kursu öğrencileri futbol turnuvası tamamlandı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü organizasyonuyla ilk kez düzenlenen camiler arası futbol turnuvası sona erdi. Umut Camii Futbol Takımı turnuvanın birincisi oldu. Yaz Kur'an...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Camiler arası Kur’an Kursu öğrencileri futbol turnuvası tamamlandı
Samsun'un Çarşamba ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü organizasyonuyla ilk kez düzenlenen camiler arası futbol turnuvası sona erdi. Umut Camii Futbol Takımı turnuvanın birincisi oldu.

Yaz Kur'an kurslarında okuyan öğrencilere yönelik düzenlenen 'Önce Camiye Sonra Spora' sloganı ile başlayan camiler arası futbol turnuvasına Kur'an kurslarına katılan 2002 - 2003 - 2004 doğumlu ilköğretim öğrencilerin oluşturduğu 12 takım katıldı. Maçlar 25’er dakikadan 2 yarı halinde ve sabah ile akşamüzeri Ada Park alanında oynandı.

Müsabakalarında Yukarı Kavacık Camiini 5-3 yenen Bulutoğlu Camii üçüncü oldu. Final Müsabakasında ise Umut Camii ile Akpınar Camii karşılaştı. Çekişmeli geçen maçta Umut Camii Takımı, Akpınar Camii Takımını 4– 3 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Karşılaşmaların ardından düzenlenen kupa töreninde turnuvada dereceye giren takımlara Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, kupa futbol topu ve çeşitli hediyeler verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak ilçemizde ilk defa organize edilen turnuvada camilerdeki çocuklar arasında kaynaşmayı, dostluk ve kardeşliğin pekiştirilmesi, Kur'an Kurslarına ve spora olan ilginin arttırılmasını amaçladıklarını kaydeden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın: ”Bundan sonraki senelerde bu turnuvayı geleneksel hale getireceğiz. Başta İlçe Müftülüğümüz olmak üzere, turnuvaya katılan bütün camileri başkanlıkları ve yöneticilerine, hocalara, öğrencilere teşekkür ederiz. Oynanacak olan futbol turnuvasının adına yakışır bir şekilde, dostluk içinde centilmence geçmesi dileğiyle tüm takımlara başarılar dileriz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.