Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalışkan: Gönlümüz Saadet'te diyenler Milli İttifak'a oy vermeli

Saadet Partisi Hatay milletvekili adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, 'Gönlümüz Saadet'te' diyenlere seslenerek, 7 Haziran'da Milli İttifak'a oy vermelerini istedi.Seçim çalışmalarını Dörtyol ve Payas ilçelerinde sürdüren Çalışkan,...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çalışkan: Gönlümüz Saadet'te diyenler Milli İttifak'a oy vermeli
Saadet Partisi Hatay milletvekili adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, 'Gönlümüz Saadet'te' diyenlere seslenerek, 7 Haziran'da Milli İttifak'a oy vermelerini istedi.

Seçim çalışmalarını Dörtyol ve Payas ilçelerinde sürdüren Çalışkan, beraberinde milletvekili adayları Metin Yeşilkaya, Bestami Avcı, Mustafa Ertaç, Atila Erol, Medet Reçber ve partililerle birlikte Dörtyol İşadamları Derneği, Payas Engelliler Derneği, Dörtyol Sivaslılar, Kahramanmaraşlılar Derneği ile Eğitim Bir-Sen, esnaf ve medyaya ziyaretler gerçekleştirdi. Dörtyol İşadamları Derneği'nde konuşan Çalışkan, işsizlik sorunlarını nasıl çözeceklerini; işadamları, esnaf ve çiftçiye verecekleri destek projelerini anlattı.

'KİŞİNİN GÖNLÜ İLE GÖVDESİ AYNI YERDE OLMALI'

Esnaf ziyaretlerinde Çalışkan, daha iyi işler yapacaklarını belirterek esnaftan destek istedi. Kişinin gönlüyle gövdesinin aynı yerde olması gerektiğini belirten Çalışkan, "Mevcut hükümet günahı ile sevabı ile 13 yıl yapacağını yaptı. Siz daha iyisiniz, gönlümüz sizde diyenler artık hükümet kredisini kullandı, yapacağını yaptı. Bundan sonra şunu yapacaktım demenin bir anlamı yok, 13 yıl nerdeydin demezler mi? Gönlümüz Saadet'te diyenlere, biz birlik olduk Milli İttifak'ı kurduk, artık değişim zamanı, Saadet zamanı. Oyalamadan, zaman kaybetmeden, israf etmeden, gerçek çözüm zamanı." şeklinde konuştu.

'SAADET’İN BULUNDUĞU MECLİS İKTİDARA DA RAHATLIK SAĞLAR'

Dörtyol Kahramanmaraşlılar, Sivaslılar Derneği ile Eğitim Bir Sen ziyaretlerinde Çalışkan, Saadet Partisi ile aralarındaki farktan bahsederek, Saadet Partisi'ni eleştirenlerle ilgi şunları söyledi: "Gönül isterdi ki kendi bakış açılarıyla Saadet'i eleştiren bazı dostlar, kanunla zinayı serbest bırakanlara, kumarı yasaklamak yerine çeşitlerini artıranlara, faizi yasaklamak yerine meşrulaştıranlara, içki fabrikası açmakla övünenlere, domuz etini serbest bırakanlara, AB Bakanlığı kuranlara, eşcinsel özgürlüğü savunanlara, neslin tahrip olmasına aldırış etmeyenlere, bir eğitim ve kültür politikası olmayanlara da cesaretle bir çift söz edebilseydi. Saadet kötülüğü eliyle düzeltmek üzere yola çıkmış ve zoru seçmiş bir tercih. Ülkemizin, bölgemizin ve İslam âleminin içinde bulunduğu şartlar Saadet Partisi'nin TBMM’de varlığını zorunlu kılıyor. AKP’li kardeşim bilmeli ki Saadet'in bulunduğu Meclis, iktidara da büyük bir rahatlık sağlar. Meclis'te bir muhalefet sorunu aşikar."

Engelliler Derneği’nin dayanışma programına da katılan Çalışkan, 'Engelli Fonu' projelerinden bahsederek, engellilerin eğitimden, işe alımına yapacakları çalışmaları anlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.