Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çakır: MHP iktidarı ile esnaf, emekli, asgari ücretli hayat bulacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat milletvekili adayı Mehmet Ali Çakır, 13 yıllık AK Parti iktidarı ile Yozgatlıların boş vaatlerle kandırıldığını belirterek, MHP iktidarıyla esnafın, emeklinin, asgari ücretlinin ve toplumun bütün...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çakır: MHP iktidarı ile esnaf, emekli, asgari ücretli hayat bulacak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat milletvekili adayı Mehmet Ali Çakır, 13 yıllık AK Parti iktidarı ile Yozgatlıların boş vaatlerle kandırıldığını belirterek, MHP iktidarıyla esnafın, emeklinin, asgari ücretlinin ve toplumun bütün kesiminin refaha kavuşacağını hayat bulacağını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Akdağmadeni ilçesi ve köylerde ziyaretlerde bulunan MHP milletvekili adayı Mehmet Ali Çakır, vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyerek partisinin seçim beyannamesi hakkında bilgi verdi. Yozgat’ın 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde hak ettiği yatırımı alamadığını vurgulayan Çakır, "Ziyaretlerimizde karşılaştığımız manzara aynen şöyle; emekli açlık sınırında, asgari ücretli perişan, esnaf kredi ile aylık giderini ancak karşılayabilmekte, çiftçi ise tarlasını sürememekte ve karnını doyurmak için yorganını sırtına sarıp köyünü terk etmektedir. 13 yılda Yozgat’a boş vaat den başka bir şey vermeyen hükumet, kendilerini taşlayan Hakkari’yi havaalanı ile ödüllendirmiştir." dedi.

'BÜYÜK TÜRKİYE'" YALANI İLE MİLLETİ KANDIRMAYA DEVAM EDİYORLAR'

AK Partililerin büyük Türkiye yalanı ile vatandaşları kandırdıklarını söyleyen Çakır, “Vatandaşlarımız artık bu kandırma siyasetini görmeleri lazım, hızla eriyen ve destek alamayan Yozgat bu hızla devam ederse şehir olmaktan da çıkacaktır. Aldatılan vatandaşlarımız bu siyaset cambazlarına 7 Haziran'da gereken cevabı verecektir, saha çalışmalarımız bu görüşümüzü doğrular niteliktedir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarında, orta sınıf yani, esnaf, emekli, asgari ücretli hayat bulacaktır, bu maksatla; esnaf ve sanatkarımız güçlendirilerek faaliyetlerine dinamizm kazandırılacaktır, meslek standartları geliştirilecek, esnafımıza ihtisas kimliği kazandırılacak ve mensubiyet bilinci oluşturulacaktır, esnaf ve sanatkarımızın uygun krediye ve dış pazara erişimi kolaylaştırılacak, krediye erişimini engelleyen teminat sorunu ortadan kaldırılacaktır." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.