Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çağalayan Ufuk Koleji’nin bursluluk sınavına bin 500 kişi katıldı

Muş Özel Çağlayan Ufuk Koleji'nin, ilkokul 4, ortaokul 5, 6 ve 7’nci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği bursluluk sınavı’na bin 500 öğrenci katıldı.Muş’ta İlkokul 4, Ortaokul 5, 6 ve 7’nci sınıf öğrencilerinin katıldığı...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çağalayan Ufuk Koleji’nin bursluluk sınavına bin 500 kişi katıldı
Muş Özel Çağlayan Ufuk Koleji'nin, ilkokul 4, ortaokul 5, 6 ve 7’nci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği bursluluk sınavı’na bin 500 öğrenci katıldı.

Muş’ta İlkokul 4, Ortaokul 5, 6 ve 7’nci sınıf öğrencilerinin katıldığı Özel Çağlayan Ufuk Koleji Bursluluk Sınavı yapıldı. Sınava. Muş merkez ve 5 ilçeden toplam bin 500 öğrenci katıldı. Sınavda başarılı olan öğrenciler eğitim bursu ile ödüllendirilecek. Öğrenciler sınavda iken, velilerin ise okul bahçesinde büyük bir heyecanla beklemekte oldukları gözlendi. Kolej idarecileri, sınava giren öğrenci velilerine çeşitli ikramlarda bulundu.

Sınavların 4 seans şeklinde yapıldığını belirten Muş Özel Çağlayan Ufuk Koleji Müdürü Cengiz Karakuş, “Yaptığımız bu sınavla öğrenciler Muş geneli kendi durumlarını görme ve değerlendirme imkanı bulabilecekler. Kaynaşmayı ve tanışmayı amaçladığımız bir sınav oldu.” dedi. Katılımcı tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulunun Karakuş, öğrencileri bu sınava getiren tüm velilere de teşekkür etti.

Sınavın I. oturumu tamamlandığında öğrenciler sınavdan umutlu olduklarını, Özel Çağlayan Ufuk Koleji’nin başarılarını duyduklarını, mutlaka böyle güzel bir okulda okumak istediklerini belirttiler. Öğrenci velileri ise modern binası ile sahip olduğu sosyal imkânları ve her kulvarda başarılı bir okul olması ile dikkatlerini çektiğini, mutlaka böyle güzide bir okulda çocuklarını okutmayı düşündüklerini kaydettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.