Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir karatecileri güven tazeledi

Büyükşehir Belediyespor’a bağlı karateciler, 24-25 Ekim 2014 tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası öncesinde Bursa’da yapılan hazırlık turnuvasında birinci çıkarak umutları tazeledi.Bursa Büyükşehir...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2014 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2014 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir karatecileri güven tazeledi
Büyükşehir Belediyespor’a bağlı karateciler, 24-25 Ekim 2014 tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası öncesinde Bursa’da yapılan hazırlık turnuvasında birinci çıkarak umutları tazeledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği İllerarası Belediye Başkanlığı Karate Yaz Turnuvası’nın 9.’su, Şahin Başol Spor Kompleksi’nde yapıldı. 1 günlük turnuvaya Bursa, İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Isparta, Bilecik, İzmir, Yalova, Balıkesir ve Kırklareli’den 515 sporcu katıldı. Ferdi olarak Minik, Yıldız ve Ümit kategorilerinde gerçekleştirilen turnuvada, Bursa Büyükşehir Belediyespor’a bağlı karateciler birinci oldu. Genel klasmanda yapılan değerlendirmelerde Sakarya ikinci, İzmir üçüncü, Balıkesir de dördüncü çıktı.

Turnuvanın 24-25 Ekim 2014 tarihleri arasında Samsun’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’na hazırlık amacını taşıdığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, organizasyonun aynı zamanda sporcuların gelişimine büyük katkı sağladığını ifade etti.

Bursa Büyükşehir Belediyespor, karate branşında 150’si alt 300’ü üst yapı olmak üzere 450 lisanslı sporcu ile faaliyet gösteriyor. Büyükşehir Belediyespor’a bağlı karateciler, son 5 yılda 3 dünya, 4 Avrupa ve 12 Balkan şampiyonluğu aldı. Bu süre içerisinde gerçekleştirilen Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda 3.’lük elde edildi.

Türkiye Karate Federasyonu Asbaşkanı Cumhur Özdemir ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık’ın da izlediği turnuva sonucunda sporculara, Bursa’yı tanıtan çeşitli hediyeler verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.