Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Büyükşehir AK Parti'ye geçince Manisalılar Gediz'de kayıkla gezecekler'

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, büyükşehir belediyesi AK Parti’nin eline geçtikten sonra Gediz Nehri’nde Manisalıların kayıklarla gezeceklerini bildirdi.Manisa İl Genel Meclisi (İGM) AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Büyükşehir AK Parti'ye geçince Manisalılar Gediz'de kayıkla gezecekler'
AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, büyükşehir belediyesi AK Parti’nin eline geçtikten sonra Gediz Nehri’nde Manisalıların kayıklarla gezeceklerini bildirdi.

Manisa İl Genel Meclisi (İGM) AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı tarafından Yeni Han’da il ve ilçe yönetim kurulu üyelerine verilen kahvaltıda konuşan Milletvekili Tanrıverdi, Gediz Nehri yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tarnıverdi, “Büyükşehir belediyesi özellikle AK Parti’nin eline geçtikten sonra Yunus Emre ve Şehzadeler belediyeleri de AK Partili olduktan sonra size burudan ifade ediyorum ki, hemşehrilerim de bilsin ki bu Gediz Nehri’nde kayıklarla gezeceksiniz. Etrafındaki rekreasyon alanları ile pikniklerinizi yapacaksınız. Burada keyifle hafta sonu veya boş vakitlerinizi geçireceksiniz. Bunun müjdesini veriyorum.” dedi.

Manisa’nın ne eksik ve ne açığı olduğunu AK Partililerin bildiğini dile getiren Tanrıverdi, “AK Partililer olarak biz Manisa’yı ihya etmek adına çok güzel bir imar yapacağız ve Manisa’da yaşayan bütün herkesin gönlünü almak için sosyal belediyecilik anlayışımızı ortay koyacağız.” diye konuştu.

AK Parti olarak gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalıştıklarını aktaran Tanrıverdi, “Onun içindir ki AK Parti iktidarları ile başlayan sağlıklı politikalar ülkenin geleceği için aydınlık olmuştur, projöktörleri yakmıştır, herkes önünü görebilmektedir. Türkiye geleceğinden emin bir şekilde sağlıklı bir şekilde istikametine devam etmektedir. Artık geleceğinden endişeli, kaygılı, ne sermaye sahipleri ne de gençlerimiz var. Herkes geleceğinden emin bir şekilde belirlenen rotaya göre yola devam etmektedir. İnşallah hedefine ulaşacaktır.” şeklinde konuştu.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanlarını seçerken aynı zamanda Türkiye’nin geleceğinin de belirlenmiş olacağını dile getiren Tanrıverdi, “Sadece Manisa’nın 5 yıllık geleceğini değil, Türkiye’nin önümüzdeki 15 yıllık, 25 yıllık geleceğini belirlemiş olacağız. O açıdan yerel seçimleri için özellikle şimdiden teşkilat mensubu arkadaşlarımın büyük bir gayretle heyecanla, programlı, projeli bir şekilde çalışmalarını başlatmaları gerekiyor.” dedi.

Kahvaltıya AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’nin yanı Milletvekili Muzaffer Yurttaş, İl Başkanı Murat Baybatur, İGM Başkanı Hayrullah Solmaz, İGM AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, AK Parti Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.