Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükkılıç, yeni seçilen muhtarlarla bir araya geldi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2014 yılı çalışma programını değerlendirmek üzere Melikgazi Belediyesi hizmet binasında yeni seçilen muhtarlar ile toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. 2014 yılı mahalli idareler...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2014 yılı çalışma programını değerlendirmek üzere Melikgazi Belediyesi hizmet binasında yeni seçilen muhtarlar ile toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

2014 yılı mahalli idareler seçimleri sonrası Melikgazi ilçesinin hem alan hem de nüfus olarak bir değişim ve gelişim gösterdiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, "Ağırnas ile Sarımsaklı bölgelerinin Melikgazi Belediyesi sınırları içerisinde alınması ile hem alan hem de nüfus olarak artış oldu. Mahalle sayımız 81’e yükseldi. Dengeli, planlı ve koordineli bir şekilde gelişen ve büyüyen ilçemizde bu hassasiyeti korumak ve devam ettirmek için muhtarlarımız ile sık sık bir araya geliyoruz. Alan büyüyünce ve muhtar sayımız artınca daha verimli, etkili ve herkesin söz alabileceği ve rahatça konuşabileceği muhtar toplantısı düzenliyoruz. Bugün ilk kez seçilen ve 41 muhtarın iştirak ettiği toplantı yaptık.” dedi.

Yeni seçilen muhtarların yer aldığı 41 muhtarın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda her muhtara belediyenin genel çalışma ve görevleri çalışmalar hakkında bilgiler verildiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinin merkez nüfusunun 1.185 bin olduğunu, 5 merkez ilçe arasında 81 mahallesi ve 520 bin nüfusu ile Melikgazi’nin en kalabalık ilçe olduğunu kaydetti.

    Toplantının Başkan Yardımcısı Mustafa Türkmen’in koordine eteğini ve Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçe Müdür ve şeflerinin iştirak etiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, mahalle muhtarlarına büyük önem verdiklerini, çünkü mahallede sorun, istek ve eksiklikleri en iyi muhtarların tespit ettiklerini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.