Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükkılıç: Çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim almasını önemsiyoruz

Ülfet Kızıklı İlkokulu öğrencileri okullarına yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ziyaretinde bulunarak bir buket çiçek hediye etti. Başkan, okulların fiziki şartlarında...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükkılıç: Çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim almasını önemsiyoruz
Ülfet Kızıklı İlkokulu öğrencileri okullarına yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ziyaretinde bulunarak bir buket çiçek hediye etti. Başkan, okulların fiziki şartlarında iyileştirme için yardımcı olduklarını belirterek, “Çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim almasını önemsiyoruz.” dedi.

    Ülfet Kızıklı İlkokul Müdürü Özcan Yıldırım, Müdür Yardımcısı Seyrani Deniz, Sınıf Öğretmeleri Neriman Bozoklu ile Semra Ergül ve öğrenciler Birsen Öztürk, Ömer Faruk Arıkan, Mahalle muhtarı Mehmet Genç Melikgazi Belediye Memduh Büyükkılıç'a, eğitim alanında örnek çalışmalar sergileyen Melikgazi Belediyesinin göstermiş olduğu hassasiyet ve gayretten dolayı teşekkür etti.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve geleceğin eğitimli, bilgi ile donatılmış, bilgiyi değerlendirebilen ve toplum gelişmesini sağlayan nesillere emanet olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi: “'Mahallemde İftar Var', etkinliği çerçevesinde vermiş olduğumuz iftar yemeğini okulumuzun bahçesinde gerçekleştirmiştik. Mahalle halkımız ile yapılan bu iftar yemeğinde mahalle halkı, öğrenciler ve muhtarımız okulun dış ve iç cephesinin bakım ve onarımını, ısı yalıtımını ve çevre düzenlemesi yapılmasını talep etmişlerdi. Bu talepleri yerine getirdik. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim almalarını önemsiyor ve bu yönde eğitimin ve eğitimcinin dostu bir belediye olarak ne geliyorsa en iyisini yapmak için çaba sarf ediyoruz. Öğrencilerimiz donanımlı ve bilgili olarak yetişecek ki yarınlarımızın teminatı olarak şehrimize ve ülkemize hizmet edecekler.”

    Başkan Memduh Büyükkılıç daha sonra, ziyarette bulunan öğrencilere birer kol saati ile kırtasiye, okul çantası ve okuma kitapları hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.