Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyük İzmir Balkan Platformu, İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Beş Balkan federasyonu ve 43 Balkan Rumeli derneğini bir çatı altında toplayan Büyük İzmir Balkan Platformu, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Platform Başkanı Süleyman Pehlivanoğlu, Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyük İzmir Balkan Platformu, İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret etti
Beş Balkan federasyonu ve 43 Balkan Rumeli derneğini bir çatı altında toplayan Büyük İzmir Balkan Platformu, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Platform Başkanı Süleyman Pehlivanoğlu, Başkan yardımcıları Ekrem Selimler, Ömür Şanlı ve Abdullah Gül, Genel Sekreter Gürol Türkmentepe ile Sözcü Medat Şenay katıldı.

Türkiye ile Balkan ülkeleri arasında sağlık konusunda neler yapılabileceğinin görüşüldüğü ziyarette, uluslararası alanda hizmet veren İl Sağlık Müdürlüğü Urla Acil Eğitim ve Simülasyon Merkezi’nde Balkan ülkelerinden gelen sağlık çalışanlarına acil sağlık eğitimi verileceği belirtildi. Bu eğitimlerin Balkan ülkelerinin sağlık yöneticileriyle koordinasyon sağlanması için güzel bir vesile olduğu ifade edildi. Çalışmaların 112 Acil Sağlık hizmetleriyle sınırlı kalmayıp diğer alanlarda da devam edeceği vurgulandı. İl Sağlık Müdürü Türkyılmaz, “Balkan ülkeleriyle yapılabilecek her türlü projede, Sağlık Müdürlüğümüz üstüne düşeni yapacaktır.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.