Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUSMEK'ten Mudanya'da yerel sergi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) Mudanya Kurs Merkezi öğrencilerinin ders yılı başından bu yana üç branşta hazırladığı yerel sergi, kapılarını ziyaretçilere açtı. El sanatları, resim ve giyim alanlarında...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2015 19:10
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2015 19:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BUSMEK'ten Mudanya'da yerel sergi
Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) Mudanya Kurs Merkezi öğrencilerinin ders yılı başından bu yana üç branşta hazırladığı yerel sergi, kapılarını ziyaretçilere açtı.

El sanatları, resim ve giyim alanlarında eğitim gören kursiyerlerin ürünler yer aldığı yer serginin açılışına Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, BUSMEK yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. BUSMEK’in gün geçtikçe büyüdüğünü ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, dönem boyunca kurslara katılan öğrencilerin yaptığı el emeği, göz nuru eserlerin önemine dikkati çekti. Eğitimin sadece okulda değil her dalda olması gerektiğini belirten Karlık, Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür etkinlik ve eğitimleri gerçekleştirmek için gereken desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kursun meslek edindirmek adına önemine değinen Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi’ye, açılışta BUSMEK kursiyerlerinin sergilediği resimlerden biri hediye olarak sunuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.