Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BURULAŞ'tan personeline teknik eğitim

BURULAŞ, çalışanlarına yönelik verilen iç tetkik eğitimleriyle yönetim sistemine çalışanlarını dahil ederek gücüne güç katıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi BURULAŞ, kurumsallığın güçlendirilmesi adına işletme...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BURULAŞ'tan personeline teknik eğitim
BURULAŞ, çalışanlarına yönelik verilen iç tetkik eğitimleriyle yönetim sistemine çalışanlarını dahil ederek gücüne güç katıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi BURULAŞ, kurumsallığın güçlendirilmesi adına işletme merkezinde kendi bünyesinde bulunan çalışanlarına TS EN ISO 9001:2008 iç tetkikçi belgelendirme eğitim semineri düzenledi. BURULAŞ işletme merkezinde 2 gün süreyle gerçekleştirilen ‘iç tetkikçi belgelendirme eğitimi’ ile personele örnek olaylar ve vaka çalışmaları konularında uygulamalı eğitimler verildi. Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, kurumsal yapılarında hizmet kalitesinin ve yolcu memnuniyetinin arttırılması amacıyla sürekli olarak eğitimlere devam ettiklerini dile getirdi.

    Kalite Müdürlüğü ve Eğitim ve Denetim Şefliği tarafından düzenlenen, TSE uzmanları tarafından verilen eğitimler, kalite yönetim sistemi standart şartlarının karşılanması, sistemin etkinliğinin kontrol edilmesi ve iyileştirmeye açık alanların tespit edilmesi konularını içeriyor. Eğitim sonunda başarılı olanlara sertifika verilirken, sertifika almayı hak kazanan personel kurum içerisinde iç tetkikçi olarak görevlendirilebilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.