Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalı muhtarlara 118 bilgisayar, 91 yazıcı hediye edildi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlardan gelen talep doğrultusunda ildeki 119 muhtarlığa, özel yazılım yüklü 118 bilgisayar ve 91 adet yazıcı hediye edildi.Büyükorhan, Gemlik, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Mudanya,...

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursalı muhtarlara 118 bilgisayar, 91 yazıcı hediye edildi
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlardan gelen talep doğrultusunda ildeki 119 muhtarlığa, özel yazılım yüklü 118 bilgisayar ve 91 adet yazıcı hediye edildi.

Büyükorhan, Gemlik, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Orhaneli, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım’daki muhtarlıklara bilgisayar hediye edildi. İlçelerdeki muhtar dernekleri başkanları ve muhtarlar, Merinos Parkı’ndaki Gölpark Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen bilgisayar ve yazıcı dağıtım törenine ilgi gösterdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bursa, her alanda örnek oluyor. Hedefimiz büyük, Bursa, artık evrensel değerde bir kent. Bursalılar, Bursa’nın değerini bilir. Yereldeki sıkıntıların çözülmesi konusunda çalışmalarımızla sinerji oluşturuyoruz. Mahalli idarelerimiz daha güçlü bir altyapıya kavuşmuş oluyor. Bugüne kadar 500’ü aşkın muhtarlığa ve muhtar derneklerimize bilgisayar ve yazıcı desteği sağladık. Bugün de 119 muhtarlığımıza 118 bilgisayar ve 91 yazıcı hediye ediyoruz." dedi.

Muhtarların, Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan muhtarlık yazılımını kullanacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Altepe, konuşmasının ardından muhtarlara bilgisayarlarını hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.