Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursagaz faturaların son ödeme gününü uzattı

Bursa’nın gaz dağıtımını yapan Bursagaz, ödeme noktalarında yaşanan yoğunluk sebebiyle faturaların son ödeme tarihlerini uzattı. 21 Ekim 2013 olan faturaların son ödeme tarihi yeniden düzenlenerek 25 Ekim 2013 olarak revize edildi.Bursagaz’dan...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’nın gaz dağıtımını yapan Bursagaz, ödeme noktalarında yaşanan yoğunluk sebebiyle faturaların son ödeme tarihlerini uzattı. 21 Ekim 2013 olan faturaların son ödeme tarihi yeniden düzenlenerek 25 Ekim 2013 olarak revize edildi.

Bursagaz’dan yapılan yazılı açıklamada, 12 Ekim 2013 tarihinde mahalle bazlı doğalgaz sayaçlarının dönemsel okumalarının gerçekleştirildiğine dikkat çekilerek, okuması yapılmış sayaçlara ait tüketimlerin faturalandırıldığı vurgulandı. İlgili günün 9 günlük bayram tatilinin ilk gününe denk gelmesi ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Müşteri Hizmetleri Yönetmeliği 48. Maddesi 'Dağıtım şirketi, ihbarname ve/veya faturayı, son ödeme tarihinden itibaren en az yedi gün önce abone adresine bırakır' gereğince sistemsel olarak faturaların son ödeme tarihi 21 Ekim 2013 olarak belirlendiğine vurgu yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile çalışan, müşterilerine sunmuş olduğu hizmet kalitesini sürekli artırarak hızlı ve çözüm odaklı hizmet sunmayı ilke edinmiş olan Bursagaz, ödemelerin zahmetsiz olarak yapılabilmesi için ödeme tarihi 21 Ekim 2013 olan faturaların son ödeme tarihini yeniden düzenleyerek 25 Ekim 2013 olarak revize etmiştir. İlgili faturaların son ödeme tarihlerinde yapılan değişiklik müşterilerimize SMS ile bildirilmiştir. Bursagaz, Bursa’daki PTT şubelerinin yanı sıra Türkiye’deki tüm PTT şubelerinden de doğalgaz fatura ödemelerini zahmetsiz bir şekilde yapabilmeniz için PTT şubelerinden ücretsiz olarak doğalgaz faturası tahsilatı imkanını sunmaktadır. Ayrıca, Bursagaz, bu ödeme kanallarına ek olarak anlaşmalı olduğu banka ve bu bankalara bağlı şubeler ile tahsilat hizmeti vermeye devam etmektedir. Anlaşmalı olduğumuz bankaların sağlamış olduğu hizmetlerden yaralanarak faturalarınızı gişelerden, internetten ve ATM’ler aracılığıyla ödeyebileceğiniz gibi zahmetsiz bir şekilde hesabınızın bulunduğu bankadan otomatik ödeme talimatı da vererek ödemeleriniz yapabilirsiniz. Ayrıca, www.bursagaz.com adresli Bursagaz web sayfamızdan da online olarak kredi kartı ile taksitli olarak doğalgaz faturası, güvence bedeli ve bağlantı bedeli borçlarınızın ödemesini gerçekleştirebilirsiniz."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.