Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da 4 ton kaçak midye ele geçirildi

Bursa’nın Gemlik ilçesinde kamyonet kasasında çuvallar içinde hazırlanmış toplam 4 ton midye ele geçirildi. Bursa Jandarma Komutanlığı ekipleri, Marmara Denizi kıyı şeridinde midye çıkarıldığı ve bu midyelerin araçlar ile Gemlik ilçesinden...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da 4 ton kaçak midye ele geçirildi
Bursa’nın Gemlik ilçesinde kamyonet kasasında çuvallar içinde hazırlanmış toplam 4 ton midye ele geçirildi.

Bursa Jandarma Komutanlığı ekipleri, Marmara Denizi kıyı şeridinde midye çıkarıldığı ve bu midyelerin araçlar ile Gemlik ilçesinden sevkinin yapılacağı ihbarı üzerine harekete geçti. Düzenlenen operasyonda, kamyonet kasasında 20 kiloluk çuvallar içinde hazırlanmış toplam 4 ton midye ele geçirildi.

Ele geçirilen midyeler denize dökülürken, yakalanan şahıslar ise idari yaptırım uygulanması için Gemlik İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlilere teslim edildi.
Bursa Jandarma Komutanlığı’nca başta İznik’te bulunan Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı olmak üzere Gemlik, Mudanya, Orhangazi ve Karacabey İlçelerinde 2012 yılında yapılan operasyonlarda yaklaşık 12 ton kaçak deniz ürünü, 2013 yılının ilk 10 ayında ise yaklaşık 99 ton kaçak deniz ürünü ele geçirmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.