Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa, Türkiye genelinde projede beşinci, hibede ise dördüncü sırada

Bursa Vali Yardımcısı ve İl AB Daimi Temsilcisi Ahmet Hamdi Usta, şehrin Türkiye genelinde gerçekleştirilen projeler sıralamasında beşinci, hibelerde ise dördüncü olduğunu bildirdi. Usta, düzenli olarak proje eğitimi verdikleri ve bu işe...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa, Türkiye genelinde projede beşinci, hibede ise dördüncü sırada
Bursa Vali Yardımcısı ve İl AB Daimi Temsilcisi Ahmet Hamdi Usta, şehrin Türkiye genelinde gerçekleştirilen projeler sıralamasında beşinci, hibelerde ise dördüncü olduğunu bildirdi. Usta, düzenli olarak proje eğitimi verdikleri ve bu işe gönül verenlere her zaman kapılarının açık olduğunu belirtti.

Bursa Orhangazi Üniversitesi Kariyer ve Proje Birimi'nin gerçekleştirdiği gelişim seminerine konuşmacı olarak katılan Vali Yardımcısı Usta, proje üretmenin önemine dikkat çekti. Üniversiteli gençlere valilik kadrosu tarafından oluşturulan ve yürütülen projelerin hangi süreçlerden geçilerek gerçekleştirildiğini anlatan Usta, “Projelerimizi kendimiz yazıyor ve kendimiz yürütüyoruz. Örneğin şu an Bursa’nın değerlerine daha da değer katacak olan Menşei Bursa adlı projemiz üzerinde çalışıyoruz. Bu proje kapsamında Bursa’nın markalaşması anlamında farkındalık oluşturacak 6 ürünün tanıtımını yapıyoruz. Bu kapsamda örnek bir şehir olan Bursa, Türkiye genelinde gerçekleştirilen projeler genelinde beşinci, hibeler genelin de ise dördüncü sırada yer alıyor.” dedi.

STK’lara eş finansman desteği sağlayabilmek için İl Özel İdaresi ile iş birliği içinde olduklarını belirten Usta “Gerçekleştirdiğimiz projeler için çeşitli eğitim ve bilgilendirme seminerleri düzenliyoruz. Proje demek gelişim demek, gelişmeye gönül koymuş herkese kapımız açıktır.” şeklinde konuştu.

Seminerin ardından Bursa Orhangazi Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Reşat Özcan, Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta’ya bir İznik Çinisi vazo hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.